Sikring - SALTO

SALTO - Integreret, fleksibel og brugervenlig adgangskontrol 

Ahlsell Sikring har eneforhandling i Danmark af SALTO, som er elektronisk adgangskontrol til brugergrupper inden for virksomheder, hoteller, boligselskaber, motionscentre, institutioner m.m. Adgangskontrollen fungerer enten som et kablet eller trådløst system med nøglebrikker, berøringsfrie kort eller mobil adgang. SALTOs tekniske løsninger er innovative og designmæssigt altid i top.

Systemet er brugervenligt, fleksibelt og er altid tilpasset brugernes behov - med tidsbegrænset adgang, integration til andre systemer, minimal vedligeholdelse m.m. Dertil kommer, at SALTO er nemt at installere med en fornuftig økonomisk investering, bl.a. fordi eksisterende låsesystemer og -cylindre kan genanvendes, og fordi bygningen ikke skal kabelføres.

SALTO - Integreret, fleksibel og brugervenlig adgangskontrol
SALTO låsesystemer

SALTO låsesystemer 

Ved du, hvem der går ind og ud af din virksomhed eller bygning? Og hvem der har adgang til hvilke rum? Hvis du bruger traditionel lås med nøgle, så er svaret formentlig nej. Ulempen er, at du ikke kan kontrollere, identificere eller opdatere præcis hvem, der kan åbne hvilken dør hvornår.

Løsningen finder du hos os. Vi er nemlig eneforhandler af SALTO, der er blandt verdens førende inden for elektronisk adgangskontrol (ADK). Det vil sige effektiv overvågning og styring i realtid. 

Med SALTO adgangskontrol kan du blandt andet administrere, hvem der har adgang til de forskellige lokaler og områder. Derudover kan du, via systemet, undersøge, hvem der har haft adgang til hvilke områder på hvilket tidspunkt.

Dermed kan du lettere sikre, at ubudne gæster ikke får adgang. Og at medarbejdere, patienter samt gæster, kunder og leverandører dermed føler sig mere trygge. Kontakt os, hvis du ønsker effektiv sikring af din virksomhed.

Find den rette SALTO-løsning til dig

SALTOs adgangskontrolløsninger kan skræddersyes til forskellige behov på tværs af brancher. Med den rette løsning kan du effektivt administrere adgangskontrol i din virksomhed. Du får nemlig mulighed for at have fuld kontrol over, hvem der har adgang til diverse rum og områder.
 
Med SALTO låsesystemer kan du optimere din virksomheds sikkerhed og gøre det nemmere at administrere adgangskontrol.
Læs mere om løsninger og specifikke cases her:

Hotelbranchen

SALTO er globalt markedsleder inden for adgangskontrol til hotelbranchen. Du kan forbedre dine gæsters oplevelse ved at tilbyde en smart, nøglefri og sikker adgang, der samtidig giver dig fuld kontrol. Vi tilbyder løsninger, der passer til dine behov og matcher dit hotel i både design og stil.

Læs mere
Industri

Øg sikkerheden og trygheden for både brugerne og ejendommen. SALTO leverer de mest brugervenlige, fleksible og sikre adgangskontrolløsninger til alle typer kommercielle bygninger.

Læs mere
Detailhandel

SALTO hjælper detailvirksomheder med at forenkle deres adgangsstyring og workflow. Sammen øger vi produktiviteten, sikkerheden og driften samtidig med, at vi reducerer omkostninger og optimerer processer til alle former for miljøer inden for detailhandlen.

Læs mere
Sundhedssektoren

Få nem, sikker og hygiejnisk berøringsfri adgang på tværs af de mest komplekse sundhedsbygninger. Kombiner kontrol med fleksibilitet for at holde trit med personalets og patienternes behov med SALTO’s software, der gør det nemt at ændre hurtigt, sikkert og effektivt.

Læs mere
Uddannelsessektoren

Nem administration og bedre kontrol af uddannelsesmiljøet med vægt på sikkerhed, avanceret teknologi og brugervenlighed – og til en fornuftig økonomisk investering.

Læs mere
Beboelse

Få en problemfri og sikker smart oplevelse for dine beboere, i et brugervenligt system, hvor det er nemt at ændre brugernes rettigheder.

Læs mere
Kontorfællesskaber

Forbedr adgangsoplevelsen for betroede brugere samtidig med, at du øger sikkerheden. Opnå mere effektivitet og udnyttelse af arbejdspladsen, reducer personaleomkostningerne og implementer uden besvær fremtidig vækst.

Læs mere
Kontaktoversigt

Se oversigt over alle medarbejdere i Saniståls sikringsteam.

Læs mere

SALTO: Sikker, elektronisk og pålidelig nøglehåndtering 

SALTO er et driftssikkert system til adgangskontrol, der giver mulighed for at åbne døre og skabe ved hjælp af elektroniske nøgler, berøringsfrie kortlæsere eller mobilen. Adgangskontrollen fungerer enten som kablet eller trådløst system, der er nemt at installere og administrere.

Derudover tilbyder SALTO:

●    Kontrolkasser og væglæsere
●    Software- og programmeringsudstyr
●    Trådløse låse til skabe og glasdøre
●    Mulighed for integration med andre systemer

Hos os skræddersyr vi naturligvis enhver løsning til netop din virksomhed, for vi ved, at virksomheder har forskellige behov. Ønsker du for eksempel kun sikring af visse områder? Få en uforpligtende snak med vores specialister, som vejleder dig i at finde den helt rigtige sikkerhedsløsning. 

Udforsk vores adgangskontrol.

SALTO: Sikker, elektronisk og pålidelig nøglehåndtering 
SALTO Homelok vinder prestigefyldt pris
Fordele ved SALTO adgangskontrol

Fordele ved SALTO adgangskontrol 

Formålet med SALTO adgangskontrol er at optimere sikkerheden betydeligt på en både enkel og effektiv måde. Systemet er derfor brugervenligt, fleksibelt og altid tilpasset brugernes behov. Derudover får du:

En skræddersyet løsning: Det er muligt at tilpasse SALTO låsesystem til specifikke behov og krav i din virksomhed. Det kan være alt fra at administrere adgang til bestemte afdelinger eller rum til at give forskellige niveauer af adgang til forskellige medarbejdere. Uanset hvilken type virksomhed og virksomhedstørrelse.

Et fleksibelt og brugervenligt system: SALTO er nemt at installere med en fornuftig økonomisk investering. Det skyldes blandt andet, at systemet kan kombineres med eksisterende låsesystemer samt låsekasser og -cylindre. Bygningen skal heller ikke kabelføres.

Økonomiske besparelser og større tryghed

Økonomiske besparelser: Nøglebrikker og nøglekort er billigere at producere end nøgler, og de giver samtidig større fleksibilitet og kontrol over adgangen til din bygning. Desuden skal du ikke bruge tid eller udgifter på at skifte låse. Takket være systemets moderne brugermenu er det nemt at spærre brikker, som bliver væk, og du kan hurtigt lave nye.

Større tryghed: Et system med adgangskort kan give tryghed for både medarbejdere, gæster og besøgende. Både i dagligdagen og uden for arbejdstiden. Når uvedkommende ikke har adgang, er der nemlig mindre risiko for, at personlige ejendele bliver stjålet, selvom de ligger frit fremme på skrivebordet.

SALTO giver dig altså stor brugervenlighed, bedre sikkerhed samt økonomiske besparelser. For mange virksomheder kan disse fordele betyde flere tilfredse kunder, medarbejdere og gæster.

Et låsesystem til enhver branche 

Med SALTOs system til adgangskontrol får du overblik af brugernes aktiviteter på forskellige områder. Det er, hvad end der er tale om: et luksuriøst eller mellemstort hotel, mindre plejehjem eller stort hospital, en lokal butik eller landsdækkende kæde. 

SALTO kan nemlig håndtere både små og store mængder data, et enormt flow af mennesker, forskellige adgange og diverse alarmer. Du behøver derfor ikke være bekymret for, om systemet kan håndtere din lille eller store arbejdsplads. 

Derudover er SALTOs elektroniske adgangskontrol altid med et stærkt sikkerhedsnet hele døgnet – og som samtidig giver en strømlinet brugeroplevelse med minimal vedligeholdelse.

Et låsesystem til enhver branche
Vi er din professionelle samarbejdspartner

Vi er din professionelle samarbejdspartner

Som del af Ahlsell og specialister i sikkerhedsløsninger til alle branchetyper og størrelser er vi det rette valg. Vi har nemlig stor ekspertise om de nyeste teknologier og trends inden for sikkerhedsløsninger. Når du handler hos os, er du derfor sikker på at møde et professionelt og erfarent team.

Historien om os begyndte i 1972, hvor forretningerne Lange og Unmack A/S fusionerede med Schøth A/S. Virksomheden blev født, og de efterfølgende år voksede virksomheden sig stærk inden for en bred vifte af innovative og digitale løsninger.

De mange års erfaring gør os til førende leverandør inden for stål og metaller, VVS, værktøj, beslag, elteknik og meget andet. Men også elektroniske låsesystemer, låsesystemer med brik, overvågning og adgangskontrolløsninger til byggerier. Desuden samarbejder vi med autoriserede SALTO-forhandlere og låsesmede over hele landet.

Sådan kan et elektronisk låsesystem styrke din arbejdsplads 

Elektronisk adgangskontrol vinder større indpas hos mange virksomheder. Og det er med god grund. Med det smarte system foregår al administration via en digital platform. Det betyder blandt andet bedre sikkerhed, daglig brugerkomfort og fleksibilitet til din virksomhed.

Desuden bruger elektronisk adgangskontrol smarte nøglebrikker, adgangskort og digitale nøgler på mobiltelefonen, hvilket er en mere fleksibel og lettere løsning i kampen mod indbrud og hærværk. Glem derfor alt om at holde styr på mekaniske nøgler og snørklede systemer.

Lad os tage et eksempel: hvis en medarbejder eller gæst mister sin nøgle, skal både låsen og de resterende nøgler ofte skiftes ud. Med et elektronisk låsesystem kan du blot deaktivere det gamle kort og aktivere det nye adgangskort til både nye og eksisterende døre. Hvis der er sikkerhedsbrud, kan du også let tjekke, hvem der har været hvor og hvornår.

Arbejder du i sundhedssektoren eller lignende branche, hvor god hygiejne er vigtigt? Digitale nøglekort er nemmere at desinficere end gammeldags nøgler, hvor snavs let kan sætte sig mellem revner. Fordelen gør, at patienter og medarbejdere er bedre beskyttede mod smitsomme sygdomme.

Dermed kan det rette låsesystem blive en mere effektiv, beskyttende og billigere løsning på sigt.

Sådan kan et elektronisk låsesystem styrke din arbejdsplads

Kontakt os i dag, og få kompetent rådgivningØnsker du professionel rådgivning om SALTO låsesystem og adgangskontrol? Vi står klar til at vejlede dig. Vores erfarne konsulenter har nemlig mange års erfaring i at tilbyde skræddersyet adgangskontrol, beslag, sikring og låsesystemer til ethvert behov.

Hos Ahlsell Sikring ved vi, at virksomheder har forskellige ønsker, størrelser og krav. Derfor tilbyder vi fleksible og sikre adgangskontrolløsninger til ethvert behov. Ahlsell Sikring er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den rigtige SALTO adgangskontrol til netop din virksomhed. 

Få en uforpligtende snak med vores specialister, som vejleder dig i at finde den helt rigtige sikkerhedsløsning. Uanset hvad dine ønsker og krav er, så tilbyder vi en brugervenlig og fleksibel løsning, der er tilpasset din virksomheds behov. Og med en løsning fra SALTO behøver du aldrig gå på kompromis med designet.


Har du brug for hjælp?


Teknisk Support

+45 63 13 36 65

saltosupport@ahlsell.dk

Mandag til torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Kundeservice

+45 72 27 88 32

saltosalg@ahlsell.dk

Mandag til torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00