SALTO - hotelbranchen

Gør dine gæster trygge med sikring af hotel

Gør dine gæster trygge med sikring af hotel

Et hotel skal ikke bare emme af komfort og være et behageligt sted at overnatte. Hotellet skal også skabe tryghed og give en god oplevelse for gæsterne – og ikke mindst gøre arbejdet nemt for medarbejderne. 

Det kan elektronisk adgangskontrol (ADK) fra SALTO hjælpe med. Her får du nemlig et smart, nøglefrit og sikkert system, der gør det nemt for dine gæster at komme ind på deres hotelværelser. Samtidig giver sikringen de ansatte fuld kontrol over, hvem der har adgang til de forskellige områder.

Find den rette sikring af dit hotel fra SALTO i vores sortiment. Vi sørger for, at løsningen passer til dine behov og matcher dit hotels design.

 

Udforsk produktsortiment

Sådan kan SALTO styrke dit hotel

Forsvundne nøgler, som potentielle tyve kan udnytte, en ineffektiv reception og et tidskrævende adgangssystem. Alle disse udfordringer kan SALTO adgangskontrol løse. SALTO er nemlig et brugervenligt adgangssystem med fokus på sikkerhed, brugerkomfort og fleksibilitet til hoteller i alle afskygninger.

Systemet styres elektronisk og giver fordele for gæster såvel som medarbejdere:

●    Forenklet ind- og udtjekning: Forbedrede gæsteoplevelser
●    Større automatisering og procesoptimering: Færre medarbejdertimer om ugen
●    Integreret adgangskontrol: Et smart låsesystem tilpasset det eksisterende miljø
●    Færre omkostninger: Fra reservationer i receptionen til markedsføring og salg

De forskellige løsninger fra SALTO gør, at dine gæster får nem adgang til deres værelser, samtidig at medarbejderne oplever ensartede administrationssystemer. Det giver i sidste ende mere sikkerhed og højere effektivitet, fordi administrationen let kan styre adgangen og få overblik over, hvem der er på besøg. Med elektronisk adgang fra SALTO forbedrer du altså sikkerheden på hotellet og øger serviceniveauet.

Læs vores forskellige kundecases, og hvordan de fik styrket sikkerheden.

Sådan kan SALTO styrke dit hotel


Relaterede kundecases

Kundecase fra Resort HimmerLand
Kundecase fra Strandhotellet Blokhus
Kundecase fra Hotel Fjordgaarden
Find din rigtige sikringsløsning af høj kvalitet

Find din rigtige sikringsløsning af høj kvalitet 

Skal du vælge adgangskontrol til dit hotel? Så har du måske nogle krav og behov, som andre hoteller ikke har. Derfor tilbyder vi en række forskellige former for sikring fra SALTO, så du kan finde den rette løsning. Vælg frit imellem:

●    Kontrolkasser og væglæsere
●    Smarte dørlåse med brik, kort eller app
●    Software- og programmeringsudstyr
●    Trådløse låse til skabe og glasdøre
●    Integration med hotellets eget bookingsystem

 Og mere endnu. Vi skræddersyer naturligvis enhver løsning til netop dine behov og hotellet. Fra luksus til mellemstore hoteller, fra uafhængige til store kæder, fra krydstogtskibe til konference- og konferencehoteller – SALTO giver nye måder at sikre dine gæster, administrere personale og beskytte aktiver.

Får du brug for flere sikringer i fremtiden? Så er du velkommen til at kontakte os eller se resten af vores sortiment. Vi tilbyder elektroniske låsesystemer til ethvert behov. Samtidig samarbejder vi med autoriserede SALTO-forhandlere og låsesmede over hele landet. For dig betyder det en sikker vej til løsninger af høj kvalitet.

Kyndig rådgivning fra specialister

Er du i tvivl om, hvordan du bedst sikrer dit hotel? Få en uforpligtende snak med vores specialister, og find frem til den løsning, der passer nøjagtig til dine behov. Vi har mange års erfaring i adgangskontrol, sikring og låsesystemer til hoteller overalt i Danmark. Når du får hjælp af os, kan du derfor forvente topkvalificeret rådgivning.

Har receptionen for eksempel svært ved at holde styr på alle nøglerne, når mange mennesker bevæger sig ind og ud ad hotellet? Brug SALTOs effektive software- og programmeringsudstyr. Med denne løsning kan receptionen nemt holde styr på, hvem der har været i bygningen, og hvornår de har været forbi.

Samtidig kan mistede nøgler i visse tilfælde kopieres eller udnyttes af en tyv, og her er det oplagt med et brugervenligt, digitalt låsesystem. Så kan en administrator tildele og fjerne adgangstilladelser med det samme. På den måde er risikoen for tyveri betydeligt mindre.

Ønsker du problemfri oplevelser hele vejen rundt? Udvid den smarte adgang fra hotelværelset til resten af ejendommen. Med SALTOs moderne teknologi kan du for eksempel give gæsterne nem adgang til elevatorer, fitnesscentre, forretningsområder, parkering og meget mere.

Kyndig rådgivning fra specialister