SALTO - uddannelse

Et sikkert og nemt tilgængeligt uddannelsesmiljø for alle

Nem og sikker adgangskontrol til din uddannelsessektor

I dag er sikkerhed en topprioritet for uddannelsessektoren. Forældre har brug for at vide, at de studerende er sikre, samtidig med at lærere og personale har brug for at føle sig trygge, mens de udfører deres arbejde.

Har dit uddannelsessted den samme høje prioritet? Med elektronisk adgangskontrol fra SALTO kan du nemt højne sikkerheden på skolen, gymnasiet og universitetet – uden at det går ud over elevernes eller undervisernes dagligdag. Fordelen er, at du:

●    Kan give medarbejdere og studerende individuel adgang til lokaler og områder
●    Får et brugervenligt system til at åbne, spærre og annullere adgangskort
●    Kan bruge mobilen via app og smart studiekort – fri for nøgler
●    Sparer omkostninger i tilfælde af mistede nøglekort eller brik

Hele systemet er tilmed til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder avanceret teknologi for alle uddannelser, der ønsker et sikkert og tilgængeligt miljø.

Udforsk vores adgangskontrol, og køb online. Vi leverer til din firmaadresse.

Udforsk produktsortiment

Hvilke sikkerhedsløsninger kan du vælge?

Når du vælger smart adgangskontrol til dit uddannelsessted, er der ikke blot tale om et digitalt nøglekort. Hos os tilbyder vi nemlig forskellige former for adgangsløsninger til mange behov. Du kan blandt andet vælge:

●    Digitale dørhåndtag med adgangs- og tidskontrol
●    Intelligent software og programmeringsudstyr
●    Kontrolkasser og væglæsere
●    Smarte medier i forskellige farver og designs
●    Digitale låse til glasdøre og skabe

Og mere endnu. Du har altså flere valgmuligheder for at gøre uddannelsesstedet sikkert og et trygt sted at være. SALTOs trådløse, intelligente og højteknologiske adgangsløsninger skaber sikre og indbydende faciliteter på uddannelsesinstitutioner verden over. 

Hvilke sikkerhedsløsninger kan du vælge?


Relaterede kundecases

id442_400x470_casebilleed_salto_aarhusmusikskole_nov23
id442_400x470_casebilleed20_salto_nov22
id442_400x470_casebilleed21_salto_nov22
Et smart nøglekortsystem med nem administration

Et smart nøglekortsystem med nem administration

Det kan være svært at få overblik over de mange nøgler og adgangskort, der kan være i omløb på en uddannelsesinstitution. Lånerkort til biblioteket, forskellige nøgler til forskellige døre, gammeldags madbilletter i papirform til kantinen. Samtidig kan nøgler nemt forsvinde eller ende i de forkerte hænder.

Et fællestræk for løsningerne fra SALTO er, at kun de rette personer kan komme til foredragssale, laboratorier og klasselokaler – og at uvedkommende dermed bliver nægtet adgang til rum, de ikke må være i. Samtidig skal administrationen kun bruge få minutter på at åbne, spærre og annullere adgangskort. 

På den måde får du fuld kontrol over, at ubudne gæster ikke kommer ind i forskellige lokaler. Samtidig kan du give elever og undervisere en smart, nøglefri og sikker adgang, når de skal bruge det. Det sparer en masse unødvendig tid på administrering af nøgler, fordi det hele kan klares i et brugervenligt system.

SALTO: En mere behagelig og sikker hverdag

I mere end 20 år – siden 2001 – har SALTO leveret innovative løsninger, der sætter nye standarder indenfor sikkerhed kombineret med fleksibilitet og design. De mange års arbejde har gjort SALTO til den globale markedsleder inden for næste generation af adgangsløsninger til skoler, gymnasier og universiteter.

Formålet er at give en smartere, mere behagelig og sikker hverdag for de mennesker, der anvender SALTO adgangskontrolsystemer. Blandt andet ved at udvikle og producere pålidelige, trådløse og elektroniske låse- samt adgangskontrolløsninger til enhver branche. 

Ved at kombinere sikkerhed, tilgængelighed og avanceret teknologi til konkurrencedygtige priser leverer SALTO adgangskontrolløsninger, der imødekommer ethvert behov indenfor uddannelsessektoren. Alt sammen på tværs af en række fysiske placeringer af bygninger, klasseværelser, biblioteker, laboratorier, personalerum, kantiner og sports- samt kulturfaciliteter.

SALTO: En mere behagelig og sikker hverdag
 Køb avanceret sikkerhed til konkurrencedygtige priser

Køb avanceret sikkerhed til konkurrencedygtige priser

I dag er der flere universiteter, skoler og andre inden for uddannelsessektoren, der har svært ved at leve helt op til ønsket om sikkerhedsniveauet. Udfordringerne er blandt andet at levere robust beskyttelse til en række scenarier og samtidig opretholde et indbydende læringsmiljø.

Dette kan du undgå ved at vælge en effektiv adgangskontrol fra SALTO. Fra børnehaver til gymnasier, universiteter og forskningscentre - SALTO’s adgangskontrol til uddannelsessektoren tilbyder lave omkostninger, større fleksibilitet og ro i sindet.

Har din uddannelsesinstitution brug for vejledning om sikring? Vores specialister er naturligvis til rådighed – både før, under og efter installationen af låsesystemet. Vi ønsker nemlig at give vores kunder en god og faglig sparring, så de kan ende med den helt rette løsning. Du finder din SALTO-specialist her.

Uanset hvilket låsesystem du vælger, kan du være sikker på høje standarder inden for sikkerhed. Med de mange års erfaring fra både Ahlsell og SALTO kan du være tryg ved at få en problemfri tyverisikring samt bedre oplevelser for både undervisere, elever og studerende.