Slip for manuel indtastning

Brug app'en eller en stregkodescanner til hurtigt og nemt at scanne stregkodekataloger og labels og få bedre tid til alle dine andre opgaver. 

 

Undgå tastefejl og foretag hurtig varebestilling


Med en stregkodescanner i hånden kan du scanne varer fra kataloget eller labels og overføre dem til bestilling i webbutikken. Du har også mulighed for at scanne varerne og lave en nem og hurtig optælling af dit lager.

Fordele

  • Scan og bestil varer elektronisk og spar tid.
  • Nem og hurtig lagerstatus.
  • Hurtig varebestilling uden at skulle taste varenumre manuelt.

Bestilling/genbestilling fra din arbejdsplads
Vi kan levere stregkoder til brug i mange af vores koncepter, hvor bl.a. stregkodekataloger og labels kan hjælpe dig med at holde styr på forbruget fra dine biler og dit lager.

Labels
Til opmærkning af dine hyldeforkanter tilbyder vi stregkodelabels. Vi kan udover standard labels også levere smudsafvisende labels med stor modstandskraft over for snavs.

Kataloger
Vi kan levere dit stregkodekatalog på den måde, du ønsker. Du kan downloade kataloget direkte fra webbutikken - enten:

  • over en varegruppe
  • eller ud fra dit varekøb – eksempelvis din Favoritliste eller Top 100.

Du er velkommen til at kontakte e-handel salgssupport på tlf. 96 30 60 00 for at høre nærmere og/eller aftale et uforpligtende besøg.


 

id3638_lp_modul_medietekst_660x660px_ikoner_juni20_stregkodesystem

Når du skal vælge scanner, er der forskellige forhold, du bør tage højde for. Vi anbefaler derfor, at du henvender dig til din kontaktperson hos os eller vores e-handelssalgssupport på tlf. 96 30 60 00, så I sammen kan finde den helt rette løsning til dig.

Nedenfor ser du en kort beskrivelse af de scannere, som vi tilbyder.

App-scanner

Du kan også downloade vores app og bruge din smartphone som scanner. App’en findes både til Android og IOS og kan downloades her.

Lagerscanner
CipherLab lagerscanneren er en lille og brugervenlig håndterminal i samme størrelse som en mobiltelefon.

Scanneren anvendes fortrinsvis til registrering fra et lager. Data læses direkte fra scanneren ind i Ahlsells webbutik som en bestillingsliste. Denne liste kan nu bestilles online eller gemmes til senere brug. Scanneren kobles direkte til en PC via en dockingstation.

USB-scanner
CipherLab USB scanner tilkobles via et fast kabel direkte til PC'en.

Scanneren anvendes fortrinsvis på en fast kontorplads. Den læser varenumre direkte ind i Ahlsells webbutik eller i et økonomisystem. Scanneren skal ikke installeres - den skal blot sættes i stikket og er klar til brug direkte herefter.