Stockmaster_blue-1

INTELLIGENT LAGERLØSNING TIL SKÆRENDE VÆRKTØJER

StockMASTER GRID giver dig fuld kontrol over dine svært håndterbare og værdifulde varer. I sikrer effektivisering i produktionen og minimerer den tid og de ressourcer, I bruger på indkøb, lagerføring og varertilgængelighed tæt på brugeren.

En ansvarlig forsyningskæde
Undgå unødig ressourcespild og minimer forbruget. Med StockMASTER Grid genbruger og forlænger du samtidig levetiden på værdifuldt skærende værktøj. 

 

Ikon02

Procesoptimering

Automatisér og strømlign dine processer. Spar tid på indkøb, administrativ håndtering, påpladslægning og udlevering. Vi sørger for, at de rigtige varer er tilgængelige, når I skal bruge dem.

Ikon01

Dataopsamling

Vi indsamler løbende data om jeres vareforbrug og procesflow. Derved bliver du klogere på dine processer, opnår den største effektivitet samt undgår ukurans og unødig lagerbinding.

Ikon03

Løbende forbedringer

Vi har løbende udviklingssamtaler for at optimere din løsning og maksimere den værdi, vi skaber for jer med StockMASTER.

 

 

Hos Hosta Industries kan man mærke forskellen

"Vi sparer tid på ikke selv at skulle overvåge lagerbeholdningen og genbestille varer. Vi har dataindsigt, der gør, at vi kan følge med i udsving og sætte ind på det rigtige tidspunkt med de rigtige varer"

- Christian Mosevang, adm. direktør
Hosta Industries A/S 

 

Din leverandør af spåntagende værktøjer

Vi har alt hvad du skal bruge til at bore, dreje og save. Med branchens bredeste sortiment af spåtagende kvalitetsværktøj finder du den rette partner i os.

spåntagene_workfileArtboard-1
spåntagene_workfileArtboard-1-copy-4
spåntagene_workfileArtboard-1-copy-2
spåntagene_workfileArtboard-1-copy-3

 

Hvilken lagerløsning passer til dig?

StockMASTER Grid er blot én af vores løsninger, hvorpå vi skaber værdi for vores kunder. Lad os sammen skabe en mere effektiv hverdag for dig, så du kan bruge din tid, hvor det gælder.

 

MicrosoftTeams-image (22)-1

Skal vi se på en løsning til jer? 

Bliv kontaktet