Hydraulik-butik

Vi erstatter og presser hydraulikslanger, så du kan komme hurtigt videre.

Vi løser problemet her og nu

Når en hydraulikslange går i stykker, kan det have katastrofale følger for produktionen. Derfor tilbyder vi intensiv hjælp til udbedring af dit problem.

Kom hurtigt videre

Det er besværligt og kan være en bekostelig affære, når en hydraulikslange lækker eller springer, og derfor skal nedetiden reduceres til et minimum. I vores hydraulik-butikker står vores veluddannede personale klar med de slanger og koblinger, der skal bruges, og inden for få minutter kan du drage af sted med en ny. Vi presser koblinger i alle størrelser og fører alle typer slanger; 1-lags, 2-lags osv. Vi kan også være behjælpelig med at deponere den defekte slange.

Professionelle "pressefolk"

Vores uddannede "pressefolk" har mange års erfaring med presning af slanger og ved, at det vigtigste for dig er, at din produktion hurtigt kan komme tilbage i omdrejninger. Derfor er vores professionelle mandskab din garanti for maksimal sikkerhed og effektivitet.

 

 

Find din nærmeste hydraulikbutik

Fuldt sortiment af komponenter

Vi kan tilbyde "hurtig udrykning" fordi, vi har alle komponenterne til montering af hydraulikslanger samt de tilhørende rørledningskomponenter lige ved hånden. I Ahlsells hydraulik-butikker landet over lagerfører vi et stort sortiment af Parker-komponenter - og i udvalgte butikker tilbyder vi også Parker Tracking System (PTS).

Find din nærmeste hydraulikbutik >>