Parker Hose Doctor 

Når en hydraulikslange er defekt, og produktionen står stille, skal det gå stærkt! Kontakt en Hose Doctor, der straks rykker ud og presser slangen hos dig.

Service på stedet

I samarbejde med eksterne partnere tilbyder vi en mobil nødservice til reparation og udskiftning af slanger i hydrauliske systemer. Vi kalder det Hose Doctor.

"Slange-doktorerne" rykker ud over hele landet og finder, diagnosticerer og udskifter slanger - hurtigt og effektivt, så du kan få gang i arbejdet igen.

Hose Doctor

Kvalitetsprodukter

Hose Doctor ankommer til din virksomhed eller byggeplads fuldt udstyret med kvalitetsprodukter fra Parker - slanger, fittings, adaptere og tilbehør. Og med direkte adgang til vores centrallager i Billund kan servicemontørerne hurtigt skaffe eventuelle reservedele, så du undgår ventetid.


Veluddannede montører

Vores landsdækkende korps af Hose Doctors består af særligt udvalgte servicemontører, som er fuldt uddannede i at foretage slangeudskiftninger. Hose Doctors er en integreret del af Parkers distributionsnetværk og er certificeret af Parker. Alle Hose Doctors har adgang til Parker Tracking Systems (PTS) til sporing af færdigmonterede slanger.