Vil du effektivisere din virksomhed og minimere arbejdsgange og håndteringer?

Brug CustomKit og lad os stå for at pakke og levere alle de varer, dine medarbejdere har brug for til en specifik opgave. Alt hvad du skal bruge - lige ved hånden.

 

 

 

CustomKit - vi pakker og leverer

Med CustomKit får du en effektiv løsning, som minimerer svind, emballage og tidsforbrug i produktionen, på lageret og i administrationen. Alt bestilles hos og leveres fra os.

Kort fortalt går CustomKit ud på, at vi sampakker, eller 'kitter,' alle de dele, dine medarbejdere skal bruge til en specifik opgave i produktionen eller montagen; bolte, skruer, værktøj osv., og leverer det hele til medarbejderen som en samlet pakke.

Det betyder, at dine medarbejdere slipper for at bruge tid på at stoppe arbejdet for at gå ud og plukke varer ned fra reolerne. Alt ligger klar til brug lige ved hånden. Og dine lager- og administrative medarbejdere slipper for at holde styr på forskellige leverandører, fakturaer, registreringer, returnering af varer, optællinger, status osv.

På vores store centrallager i Billund har vi folk ansat til udelukkende at pakke de kitsæt, som du og dine medarbejdere har brug for. Dette sikrer dig en ensartet kvalitet i kitsættene og en optimal leveringssikkerhed. Når kitsættene er pakket, leverer vi det direkte til jer inkl. én samlet faktura.

Arbejdsgange med CustomKit:

  • Én ordreafgivelse

  • Én varemodtagelse

  • Én lagerføring

  • Én godkendelse af faktura

  • Én betaling


Hvis du gerne vil vide mere om CustomKit, er du velkommen til at kontakte:


KonceptSupport
Mail: scm.konceptsupport@ahlsell.dk
Tlf. 9620 4530