På vores centralværksted er intet umuligt

Service- eller produktionsopgaver inden for industrislanger, hydraulikslanger, skæring af tandremme og samling af ventiler klares effektivt og professionelt.

Løsningsorienteret rådgivning og service på stedet

Står du med en særligt udfordrende service- eller produktionsopgave, som skal løses hurtigt og sikkert, tilbyder vores centralværksted i Silkeborg løsningsorienteret rådgivning og service på stedet. Værkstedet har ekspertise i alle typer opgaver inden for industrislanger, hydraulikslanger, skæring af tandremme og samling af ventiler - og på værkstedet er mottoet: intet er umuligt.

Centralværkstedet har ekspertise inden for:

  • Kobling af rustfrie bælgslanger
  • Kobling af teflonslanger med rustfri omflet
  • Kobling af composite-slanger og øvrige industrislanger
  • Kobling af hydraulikslanger
  • Skæring af tandremme og ribbebånd
  • Samling af industriventiler og aktuatorer.

 

 

sidebillede-centralvaerkstedet

Fleksibilitet og høj kvalitet
Centralværkstedet er en ekstra service til vores kunder på industriområdet. Værkstedet har en bred viden, og der er ofte mange penge at spare ved at lægge opgaven her i stedet for f.eks. at investere i nyt maskineri. På centralværkstedet er fleksibilitet i højsædet, og vi står altid til rådighed med præcis de løsninger, du har brug for. På de fleste serviceopgaver er der endda levering fra dag til dag. I alle afdelinger af Ahlsell udvikler vi konstant vores viden og de måder, vi løser opgaverne på, så vores kunder er altid garanteret højeste kvalitet - centralværkstedet er ingen undtagelse.

id3638_lp_modul_medietekst_660x660px_ikoner_juni20_centralvaerksted5-1
id3638_lp_modul_medietekst_660x660px_ikoner_juni20_centralvaerksted4-3

Ekspert på slanger
Der er meget at tage højde for, når man leverer slanger til f.eks. fødevareindustrien, boreplatforme, medicinalindustrien eller tankvogne. Slangerne skal kunne klare forskellige tryk og temperaturer og være forbundet med de helt rigtige fittings. Et forkert valg kan medføre dyre driftsstop. Centralværkstedet har en bred viden om slanger og kan derfor finde frem til de helt rigtige, gennemtestede og kvalitetssikre løsninger, som leveres med de rette koblingssystemer og fittings.

id3638_lp_modul_medietekst_660x660px_ikoner_juni20_centralvaerksted2

Leveringstiden for serviceopgaver er typisk dag til dag, hvorimod vi skal bruge lidt længere tid i forbindelse med produktionsopgaver.

Hør om den præcise leveringstid for netop din opgave hos din kontaktperson eller på

tlf. 96 30 60 00.